Aspic van peulvruchten en licht gerookte konijnenfilet
Blauwgekookte forel met aardappelen en mousselinesaus
Bouillabaisse met Noordzeevis
Charlotjes inmaken
Chunky Salsa
Fricandeau met appel en gekonfijte bospeen
Gebakken mul
Gebakken sint-jakobsvruchten, beignet van varkensoor en crème van aardpeer
Gebonden vissoep met kokkels
Gebraiseerde goudbrasem met courgette
Gedroogde kerstomaatjes
Gedroogde tomaten van het huis
Gegratineerde visschelp met kokkels
Gemarineerde verse rauwe zalm, botersaus met citroensmaak en groene asperges
Gemarineerde zeebaars met salsa van tomaat en paprika
Geroosterde gemarineerde rollade
Gesmeerde geit
Gevulde eieren a la Dennis
Gratin van kokkels met spinazie
Heilbot met clementines
In witte wijn gestoofde kokkels
Kip met geroosterde wintergroenten
Kipsate uit de rookoven
Knoflook inmaken
Kokkelragout als stevig voorafje
Kokkels À la mariniére
Kokkels op zijn Portugees
Kokkels uit de Oosterschelde met tomatencoulis
Marmite van steenbolk en zeevruchten
Medaillons van zeeduivel met katenspek en bruschetta classica
Mosterd (zelf mosterd maken naar eigen smaak )
Mosterd met honing en knoflook
MUL IN LAURIER
MUL MET TOMAAT EN KNOFLOOK
Mulfilets met krokantje met zongedroogde tomaat & olijven
Paddestoelen ingemaakt in olie
Paella met kokkels en div. soorten vis
Provençaalse rode mul
Quickie bag van kip met gestoomde groenten
Risotto met najaarsgroenten en gebakken steenbolk
Rode mul met venkel
Rode poon met butternut pompoen, saus van Bourgogne des Flandres
Rollade uit de romertopf
Romeins rundvlees uit de oven
Smeerkip
Snelle tomaat-kaas sandwich
Spaghetti met sint-jakobsschelpen en rucola
Steenbolk met prei en witbier
Steenbolk met witloof in de oven
Steenbolk, rollade van rammenas, avocado, radijsjes, zoetzuur van komkommer en k
Tilapia met rijst en groenten
Uien inmaken
Warme gerookte zalm met saffraansaus en koolsla
Zeebaars met eekhoorntjesbrood en bloemkool
Zeebaars met langoestines en asperges
Zeebaars met tapenade van zwarte olijven, gratin van tomaat, courgettes en medit
Zeebaars met venkel en sherry-saus
Zeebaarsfilet met erwtensaus
Zeeuws Spek
Zelf kruiden mosterd maken
Zelf mosterd maken 1
Zelf mosterd maken 2
Zilveruitjes Inmaken
Zongedroogde tomaten
|