3 bereidingen van oesters
Aardbeien met peper-pernodsaus en amandelkletskoppen
Appeldessert met amandelvulling en calvadosroom
Asperges op traditionele manier
Aspic van witte asperges met verse kruiden
Avocado-sla-soep met gebakken tijgergarnalen
Bisque d'Homard
Bitterkoekjes-trifle met abrikozencompote
Boeuf Bourguignon
Boeuff Wellington met peperjus
Bombe van gerookte zalm met kruidencrème fraice
Bouillabaisse
Brandade De Morue (Puree van gezouten vis)
Bretonse bloemkool velouté soep
Cappuccino van bietjes met bieslook-crème fraîche
Ceviche gegaarde kabeljauw met zoetzure ui en marjoraan
Ceviche van zalm a la Johnny
Champagnesabayon met citrusfruit
Chateaubriand met rode wijnsaus en garnituur
Chocoladesoufflé met gemarineerde grapefruit
Chocoladetruffels & tarte tatin
Citruscrumble met crème van citroen
Clubsandwich met avocadomayonaise
Clubsandwich van gambatartaar en limoenmayonaise
combinatie van twee soepen van tomaat
Coq au vin
Coupe d'amour
Courgettesoep met zalmsnippers
Courgettetorentjes met zalmtartaar
Crème brûlée
Crème brûlée van lavendel met tutti frutti van oma
Crème van époisses met winterfruit en meringue
Crêpes Suzette met peren-cranberrycompote
Croque Monsieur a la Johnny
Crudités
Doradefilet met gebakken groene asperges en notenolie
Drie bereidingen van coquilles Saint-Jacques
Duo van kalf met shii-takejus
Duo van lam met vadouvansaus
Forel en papillotte met verse doperwtjes à la Johnny
Forelfilet met amandelkruim, gemarineerde artisjokharten en groene salade
Franse aardappel-witlof noten salade
Franse chocolademousse en crêpes Suzette
Franse kaasplank met kweepeercompote
Franse Lamsstoofpot
Franse mosterdsoep met kabeljauw
Franse uiensoep en toast met kruidenboter
Gebakken bloedworst met rodekoolsalade en perencompote
Gebakken grietfilet met basilicumolie
Gebakken harderfilet met bloemkoolmayonaise en gefrituurde courgettekoekjes
Gebakken kalfslever met gefrituurde uienringen en carré aardappels
Gebakken kalfsribeye met bearnaisesaus
Gebakken makreelfilet met lamsoren en grapefruit
Gebakken rode poon met remouladesaus
Gebakken zeeduivelfilet in parmaham
Gebardeerde Patrijs met jeneverbessensaus, stoofpeertjes en winterse spruitjes
Gebraden duif met druivensaus
Gebraden kalfsentrecôte met knoflookjus en geglaceerde bospeen
Gebraden konijn met een puree van pastinaak en pruimencompote
Gebraden piepkuiken met een jus van bladselderij en bleekselderijpuree
Gegrilde entrecote en radicchio met wortelcompote
Gegrilde sardines met zeekraal en lamsoren
Gegrilde schorseneren met hertensukade en gepofte aardappel
Gegrilde zalm met Hollandaisesaus en pommes carrées
Gegrilde zalm met tomatensalsa en gekaramelliseerde witlof
Gekaramelliseerde appel met amandelspijs en vanille-ijs
Gekonfijte eendenbout met wittekoolsalade
Gemarineerd rood fruit met basilicumsiroop en citrus crème fraîche
Gemarineerde ananas met vanillehangop
Gemarineerde asperges met garnalen en gamba's
Gemarineerde hertenrugfilet met puree van raapsteeltjes en mangocompote
Gepekelde skrei met twee bereidingen van oerwortel
Gepocheerde heilbotfilet met warme kikkererwtensalade
Gepocheerde tarbot, prei in beurre noisette en pommes paille
Gepocheerde vijgen met kaneelbavaroise
Gepofte sterappels met cranberrysorbet en cranberryhangop
Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
Gestoofde hazenbout met gemarineerde rode koolsalade
Gestoofde kalfswang met bietenvariatie
Gevogelte-crèmesoep met waterkerssneeuweieren
Gevulde fleur de courgette met snoekbaars
Gevulde Parelhoenbout met Duxelles
Gevulde reuzescheermessen met jonge groente en witte wijn-botersaus
Gevulde tongschar met tomaat en venkelrisotto
Grand Marnier parfait met blanke stoofpeer en chocoladetuille
Groene soep van rucola en spinazie met crudités
Haring bietensalade met zure room
Hazenrugfilet met traditionele zuurkool en cranberrycompote
Heldere aspergesoep en croute
Hertenrack met spruitjespuree en stoofpeertjes
Hertenrack met vanille-portsaus
John's croquetten
John's spoom met meringue en vijgencompote
John's zalm amuses
John Gerdsen
Kaasfondue met witlofsalade
Kalfsbouillon met kervel en truffelolie
Kalfspasteitjes
Kerriesoep met Provençaalse croutons en dragonolie
Kip in witte wijn-roomsaus met groentegarnituur
Kippenbouillon
Knolselderijsoep met zure appel
Konijnenbout met mosterdsaus en gestoofde savooiekool
Kreeft met anijssaus en gegrilde romanesco-salade
Krokant gebakken tongschar met gestoofde groente en gefrituurde olijven
Krokante kalfszwezerik met puree van knolselderij en mosterdvinaigrette
Lamsbout met paprikajus en knoflookpuree
Lamsrack met linzen, honing-tijmsaus en kaaskletskoppen
Lauwwarme salade met mul, little gem & spekjesvinaigrette
Limoenrisotto met knoflookgamba's
Limoentaart met gemarineerde frambozen
Maaltijdsalade gegrilde kip met Provençaalse kruiden
Makreelsalade met gekaramelliseerde appel
Mango-wortelsoep met crouton en dragonroomkaas
Margret de canard met cassissaus, verse spinazie en truffelpuree
Mille-feuille met witte chocolademousse
Mousse van gerookte zalm
Omelet Siberienne met warme kersen
Parfait van rode bloedsinaasappel
Peren-vanilletaart met tonkabonensaus
Perzikparfait met tijm
Piepkuiken a la Johnny met gevulde tomaten
Piepkuiken met snijbonen
Plat fruit de mer
Pompoensoep met kerriecrème
Preisoep met camembert en chili-olie
Provencaalse quiche met geroosterde groenten
Provençaalse couscous met gemarineerde gamba's
Quiche Lorraine
Rode linzensoep met gevulde mini soesjes
Rode Poon uit de oven met venkel en aardappelsalade
Roerbakasperges met gegrilde tonijn en sesamolie
Rogvleugel met kalfsjus en meiknolletjes
Romige aubergine-knoflooksoep met rivierkreeftstaartjes
Romige venkelsoep met Pernod
Rood fruit met Beaujolaissaus en kaneelijs
Rouleau van kippendijen
Roux
Rozen-fruitaspic met dragon-crème fraîche
Salade chevre chaud
Salade Homard met limoenmayonaise
Salade met gebraden rosbief met mierikswortelcrème
Salade met rouleau van parelhoen
Salade Nicoise
Salade van garnalen, zeekraal, witlof en gefrituurde schorseneren
Salade van gebraden tamme eend met gekaramelliseerde peer
Salade van geitenkaas met peer, sinaasappeldressing en kruidenfilodeeg
Salade van gerookte makreel, appel en gedroogde tomaatjes
Salade van gerookte makreel, komkommerlinten en paprikagelei
Salade van kalfstong, kwarteleitjes en French dressing
Salade van kwartel, morille dressing
Salade van lamstong en roquefort
Salmon mariné met lavendel en gefrituurde wonton
Sinaasappelkletskop
Sint Jacobsmosselen met lamsoren
Soep van waterkers met gerookte paling
Speenvarken met pruimendantensaus en jonge tuinbonen
Steak Tartare
Stoofpotje van ossenstaart met truffel-aardappelpuree
Tamme eendenborst met voorjaarsgroente en jus van dadels
Tartaar van zalm met aubergine "kaviaar"
Tarte tatin van abrikoos met crème fraîche
Tarte tatin van asperges en gebakken schelvis
Tartiflette
Tomaten coq au vin met saffraanmayonaise
Traditionele kalfsblanquette
Visplateau & slakken met kruidenboter
Wentelteefjes met gepocheerde suikercitroen en paprika-frambozencoulis
Wilde eend met vanille-portsaus, pompoen en gefrituurde schorseneren
Wildragout
Witlofsoep met blauwe kaas en spekjes
Witte chocolade-kwarktaart
Witte chocolade cheesecake met cranberrysaus
Zeebaars in zoutkorst met ratatouille
Zeetong met citroenboter, aardappelgratin en salade
Zeewolf met dragonkorst en groentesaus
Zeewolfroulade met Pommes Duchesse
|