- Bieslook-mayodip
- Bladerdeegvlinders met gerookte zalm
- Caesarsalad met mosselen
- Chowder Amerikaanse mosselsoep
- Ciabattatosti's met gerookte zalmh
- Cocktail van pittige fruits de mer met tomaat
- Cocktail van roze garnalen met sinaasappel en olijven
- Cocktailgarnalen basisrecept
- Gebakken scholfilet met oranje topping
- Gerookte zalm met avocadosalsa
- Gevulde forel
- Hollands vispotje in mosterdsaus
- Kabeljauwhaasje met chorizo
- Koolvisfilet met pittige paprikaptopping
- Mango-sinaasappeldip
- Mihoen met surimi en broccoli
- Mosselen op zijn Italiaans
- Oosterse garnalensoep met spinazie en gember
- Pangasiusfilet met citroen-kruidentopping
- Risotto met gebakken garnalen
- Spaanse vissoep met paprika en tomaat
- Taartjes van tomaat en makreel
- Tijgergarnalen op zijn Spaans
- Tilapia in kokossaus
- Tomaten-currydip
- Tonijn met wasabiboter en bosui
- Tonijntapenade met tomaat
- Vistartaartjes met mosterdmayo
- Warme vispaté met vermout-dillesaus
- Waterzooi van zalmforel met venkel
- Zalmfilet met Chinese kruiden en gerookte zalmrijst
- Zalmforel met basilicum-roomsaus
- Zalm-ricottataart
|