<< Terug naar de kookboekjes
Recepten in Luc-83recepten.car
  • Aïoli
  • Bisque van scampi's
  • Blauwe leng van chef Jacques Ghaye
  • Bolognesesaus
  • Caesar's salad
  • Cajun-kruidenmengsel
  • Carpaccio van zalm en tonijn
  • Charmoula (koriandersaus)
  • Chili con carne "Old Leatherneck"
  • Ganzelever maken
  • Garam masala maken
  • Garnaalkroketten
  • Gazpacho
  • Gebakken patrijs "Papa Louis"
  • Gegratineerde aubergines met mozzarella
  • Gelakt varkensgebraad
  • Geroosterde knorhaan met prei-sabayon
  • Gestoomde zalmforel
  • Gevulde aardappelen met gerookte zalm
  • Gevulde aardappelen met kaas en tomaat
  • Gevulde aardappelen met spekjes en ei
  • Gevulde hamburgers
  • Groenten met stokvispuree
  • Gumbo
  • Kabeljauw met Luikse sla en meuniere-boter
  • Kabeljauw met witte wijn
  • Kalfszwezerik met paddestoelen en groene asperges
  • Ketchup
  • Kip met knoflook
  • Knoflookhaantje
  • Knoflookhaantje of kip
  • Knoflookmayonaise
  • Knoflookpuree
  • Knoflooksoep
  • Konijn met pruimen, spruitjes en Orval
  • Koude groentensoep
  • Kreef koken
  • Lamsvlees met dadels & amandelen
  • Matelote van paling in rode wijn
  • Mechelse koekoek
  • Molé Poblano 1
  • Molé Poblano 2 (Molé pasta)
  • Mosselen in witte wijn
  • Mosselen met bruine suiker
  • Mosselen met chorizo
  • Mosselen met tomaat, bier en basilicum.
  • Mosselen op Catalaanse wijze
  • Mosselen op Oosterse Wijze.
  • Mosselsoep met witte wijn
  • Narai (scampikoekjes)
  • Ndole-vissoep (Kameroen)
  • Oesters met spinazie en blanke boter
  • Oostendse vissoep
  • Oosterse kip met citroen
  • Osso bucco
  • Paella
  • Paling in 't groen 1
  • Paling in t'groen 2
  • Paprika's gevuld met rundsvlees en olijven
  • Pestosaus op Ligurische wijze
  • Pikante inktvissalade
  • Pikante sardines
  • Pikante Turkse soufflé
  • Porto maken
  • Provençaalse taart
  • Ragout van langoustines
  • Rundvleessalade (thais
  • Scampi's diabolique
  • Sint-jakobsschelpen met witloof en curry
  • Soepje van komijn en koriander
  • Spareribs
  • Staartvis met knoflookroomsaus
  • Tapenade
  • Thom yam khung
  • Thom yam khung 2
  • Tong met druiven
  • Turkse Güveç
  • Uientaart
  • Varkensvlees Chieng-Rai
  • Vleessoep
  • Waalse hutsepot
  • Waterzooi van kalkoen
  • Wijting met gemengde groenten